Інститут міста Дрогобича
Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 50

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 2024-04-29, 6:13 AM

Головна » 2015 » Травень » 13 » Прес-реліз
10:32 AM
Прес-реліз

Прес-реліз

У центрі Дрогобича працює безкоштовний WI-FI

Відтепер Дрогобичани мають безкоштовний Wi-Fi доступ в центральній частині міста. Відповідне обладнання було встановлено зусиллями «Інституту міста Дрогобича» за підтримки громадської організації «Українська Галицька Асамблея».

Директор КУ «Інститут міста» Михайло Лужецький так прокоментував відкриття безкоштовного доступу Wi-Fi у середмісті: «Ми прагнемо, щоб дрогобичанам та гостям міста було комфортно та зручно, це один з пріоритетів плану економічного розвитку нашого міста, розробленого нещодавно, і водночас, пріоритет «Інституту міста Дрогобича». Тому особливо приємно, що ми змогли зробити невеличкий подарунок дрогобичанам - на території площі Ринок відтепер можна користуватися безкоштовним доступом Wi-Fi до мережі Інтернет».

Комунальна установа «Інститут міста Дрогобича» наприкінці 2014 року взяла участь в конкурсі проектів «Сильна громада», організованого Українською Галицькою Асамблеєю, з проектом «Створення комфортного міського середовища шляхом відкриття безкоштовного Wi-Fi доступу у центральній частині м. Дрогобича». В результаті проект був підтриманий та профінансований «Українською Галицькою Асамблеєю» поза конкурсом. Також реалізацію проекту підтримав меценат з м.Дрогобича Назар Яцишин. Провайдером у наданні Інтернету виступила компанія «УАРНЕТ», а сама точка доступу (hot spot) називається «Drogobych_FREE».

«Ми звертаємо увагу на те, як співпрацює громада та міська влада у таких проектах. Сьогодні важливо, аби громадські ініціативи доповнювали роботу органів місцевого самоврядування, а не замінювали її. Тільки тоді наші громади будуть розвиватись ефективно» - говорить Тарас Чолій, заступник голови Ради громадської організації «Українська Галицька Асамблея».

Дрогобич став четвертим містом, де облаштовано WI-FI зону за підтримки Української Галицької Асамблеї. Також безкоштовних WI-FI у центральній частині міста вже мають м. Городенка (Івано-Франківської обл.), м. Бібрка та м. Жовква (Львівська обл.).

Довідка

«Українська Галицька Асамблея» - громадська організація, мета якої розвиток громад через відродження їхньої історичної пам’яті, навчання та підтримку соціальних ініціатив. Детальніше про роботу «Української Галицької Асамблеї» та наступні конкурси для громад можна прочитати на сайті www.uha.org.ua

ПРЕС-АНОНС

Офіційне відкриття Інтернет мережі  Drogobych_FREE відбудеться 22 травня об 11:00год. на площі Ринок у м.Дрогобичі.

Учасники заходу:

Т.Метик, секретар Дрогобицької міської ради

М.Лужецький, директор комунальної установи «Інститут міста»

Н.Яцишин, директор Приватбанку, м.Дрогобич

Т.Чолій, заступник голови Ради громадської організації «Українська Галицька Асамблея»

 

Коротко про проект:

«Створення комфортного міського середовища шляхом відкриття безкоштовного Wi-Fi доступу у центральній частині м. Дрогобича» - проект Комунальної установи «Інститут міста Дрогобича», що передбачає облаштування обладнання для безкоштовного WI-FI зони у центральній частині м.Дрогобич. Проект реалізований за фінансової підтримки Громадської Організації «Українська Галицька Асамблея» (www.uha.org.ua)

 

Переглядів: 409 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz